Tag hul på snakken

Du kan være med til at styrke unges demokratiske, kritiske og sociale evner, som kan bidrage til at skabe modstandskraft over for fx ekstremisme.

Lær i fællesskab med andre

Workshops for forældre

Som forælder kan det være svært at håndtere børns online-liv og at sætte grænser for det. Det kan fx være svært at følge med i, hvem ens barn har kontakt til eller bliver introduceret til

Det kan du blive klogere på ved at deltage i en af C:NTACTs workshops, som indeholder videoer, dialog, forumteater og personlige fortællinger fra unge. Til workshoppen kan du og andre forældre reflektere over, hvordan nettet påvirker jeres børn, og I får inspiration til samtalen med jeres børn om livet online.

Du kan tilmelde dig online-workshops:

Torsdag d. 11. marts kl. 18:30- 20:00.

Tirsdag d. 16. marts kl. 10:00- 11:30​.

Det er gratis at deltage.

Klik her for at finde en forestilling på C:NTACTs hjemmeside.

Workshops for elever

Hvis du er skolelærer, kan du booke en workshop til dine elever med fokus på at øge børn og unges forståelse af ​​medborgerskab, fællesskaber, online propaganda og manipulation.

Tilbudene bliver tilgængelige via Åben Skole-portalen inden længe.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om vores tilbud for skoleelever.

For ansatte i Københavns Kommune

Book et oplæg

Skolelærere, klubmedarbejdere, gadeplansmedarbejdere og medarbejdere i psykiatrien er eksempler på fagpersoner, som kan spille en stor rolle i at styrke unges kritiske sans i mødet med verden.

Det er samtidig fagpersoner, som ofte vil være de første til at bemærke adfærdsændringer og tegn på, at nogen kan være på vej ud i ekstremisme. Men hvad skal man være opmærksom på, hvad kan man selv gøre, og hvornår er der behov for andre fagligheder?

Det kan du og dine kolleger blive klogere på ved at booke et oplæg om Københavns Kommunes indsats for at forebygge ekstremisme.

Vi skræddersyr webinarer og tilpasser vores oplæg efter jeres behov eller aktuelle udviklinger i samfundet, som kan have en betydning i forhold til unge menneskers sårbarhed i forhold til ekstremisme. Disse oplæg udbydes via KK plan2learn og er forbeholdt ansatte i Københavns Kommune.

Kontakt os for at høre mere eller for at booke et oplæg.

Tilmeld webinar

Erfaring viser, at ekstremistiske grupper udnytter frustrationer over aktuelle samfundsforhold, som fx debatten om Muhammadtegningerne eller COVID-19-krisen, til at fremme deres sag gennem propaganda og til at rekruttere nye medlemmer.

Unge mennesker, der deler de frustrationer, som de ekstremistiske grupper taler ind i, kan være sårbare for at blive påvirket af ekstremistisk propaganda og rekruttering.

Derfor inviteres ansatte i Københavns Kommune til webinar om unge og påvirkning fra ekstremistiske miljøer.

Formålet med webinaret er, at deltagerne bliver bedre rustet til at gå ind i en samtale med et ungt menneske, som har frustrationer, som ekstreme grupper kan udnytte. Dermed kan du bidrage til at styrke den unges kritiske sans.

Praktisk info
Webinaret finder sted den 14. og 21. april.

Der er tilmeldingsfrist den 5. april.

Klik her for at læse mere og tilmelde dig, hvis du er ansat i Københavns Kommune.